Den hyggelige landsby Herslev rummer mange oplevelser for det historieinteresserede menneske. Ikke mere end 600 meter nord for byen ligger lystbådehavnen og stranden. Her findes både shelterplads og en dejlig badebro. Her kan man slappe af og hygge sig, når man har besøgt de gamle bygninger i byen.

I Herslev kan man opleve en dejlig landsby stemning. Man skal ikke gå mange minutter i byen, før man opdager, at husene emmer af god og skøn historie. De fleste huse er meget velholdte, og alle føler sig velkomne i byen. Man skal selvfølgelig sørge for at besøge kirken fra 1050, som også er nævnt i en anden artikel her på hjemmesiden. Mange mennesker kommer især til kirken for at se på dens fine kalkmalerier.

Man skal tage sig tid til at opleve byen

Man skal tage sig tid til at opleve byen. En dejlig gåtur rundt i de små gader kan gøre et stort indtryk, og byen er selvfølgelig dejligt at besøge på en dejlig sommer- eller forårsdag. Når man er færdig med at slentre i byen og se de fine historiske bygninger, så kan man bevæge sig mod den skønne lystbådehavn.

Har man lyst til at overnatte i byen efter en dejlig dag, så kan man overnatte på shelterpladsen ved fjordstien. Her venter en dejlig naturoplevelse, og det er fantastisk at overnatte i det fri. Man kan også slutte af med en dejlig vandre- eller cykeltur på en af de fine stier, inden man lægger sig til at sove. Selvom Herslev er en lille by, så er der også god plads til udfoldelse. Kan man lide at sejle, så er der også mulighed for at komme på vandet i kajak.

Det er også vigtigt at huske at få besøgt Herslev Bryghus, inden man tager fra byen. Her kan man få kolde forfriskninger året rundt.